Home Schilderwerk Wandafwerking Beglazing Contact

Schilderwerk

Glas en Schilderwerk van der Heide is gespecialiseerd in het perfecte staat laten verkeren van uw schilderwerk. Zo zijn gaan wij bijvoorbeeld vakkundig om met houtrot.
Natuurlijk is Glas en Schilderwerk van der Heide ’s winters extra voordelig voor u met de ‘winterschilder’.

Ook het werken op grote hoogtes is geen enkel probleem voor ons. Met behulp van diverse, professionele hoogwerkers, steigers en ladders kunnen wij overal bij. Wij camoufleren geen slechte plekken, maar voorkomen ze.

Als u helemaal geen omkijken meer naar uw schilderwerk weer wenst te hebben, kunt u een onderhoudscontract aanvragen bij Glas en Schilderwerk van der Heide. Wij zorgen er dan voor dat uw schilderwerk te allen tijde in perfecte staat verkeerd! Klik hier voor meer informatie.

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste verven. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van Boonstoppel Verven, een merk met een historie op het gebied van ambachtelijke lakken en muurverven in oorspronkelijke standkleuren voor puur vakmanschap. Wij kunnen alle kleuren verf leveren. Deze kunt u natuurlijk zelf bepalen. Kleur creëert immers sfeer, bepaalt de uitstraling en geeft karakter. Voor kleuradvies kunt u terecht bij dhr. R. van der Heide die u daar vakkundig over kan adviseren. Glas en Schilderwerk van der Heide combineert nostalgie en authentieke kleuren met vakmanschap en de hoogste kwaliteit van vandaag de dag.

Kortom, Glas en Schilderwerk van der Heide is er voor zowel uw buiten- als binnenschilderwerk, groot of klein, het maakt niet uit. Van voordeur tot gehele woning en van dakkapel tot kantoorpand, bij ons bent u altijd aan het juiste adres!

© Copyright C&M ICT 2009