Home Schilderwerk Wandafwerking Beglazing Contact

Wandafwerking

Glas en Schilderwerk is een vakkundig, maar veelzijdig bedrijf. Zo zijn wij niet alleen gespecialiseerd in Glas en Schilderwerk, maar bent u ook zeker aan het goede adres voor alle soorten wandafwerking. Wij leveren tal van mogelijkheden zoals:

  • Behang
  • Scan (Glasvezelbehang)
  • Stucadoren (Binnen en buiten)
  • Sauzen (Binnen en buiten)
  • Structuurpleister

Behang:
Wij kunnen u adviseren in alle soorten, maten en kleuren behang. Dit leveren wij natuurlijk in verschillende kleuren en structuren en brengen wij naadloos aan.

Scan:
Tevens behoort het steeds populairder wordende scan (glasweefsel behang), tot onze diensten. Scan is een scheurbestendig basismateriaal, leverbaar in verschillende structuren en is te sauzen in iedere gewenste kleur. De voordelen van scan zijn de afwasbaarheid van het glasweefselbehang. Tevens is het scheurbestendig (uw muren zullen nooit meer scheuren!), en het is geheel naadloos aan te brengen en over te sauzen in iedere gewenste kleur!

Stucadoren:
Lang niet ieder schildersbedrijf is hierin gespecialiseerd, maar Glas en Schilderwerk is erg veelzijdig. Ook dit behoort tot de vakkundigheid van Glas en Schilderwerk van der Heide. Voor een mooie, vlakke en vooral gladde muur moet u bij ons zijn.

Sauzen:
U kunt uw wanden of plafonds natuurlijk ook laten sauzen door ons in iedere gewenste kleur. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste sauzen en kunnen u hierover altijd adviseren.

© Copyright C&M ICT 2009